Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Hopp til innhold

Boligalarm uten vaktselskap

Spar 4000 kroner hvert år

Boligalarmer fra vaktselskapene koster gjerne 3-400 kroner i abonnement i tillegg til montering. Over en tiårsperiode må du altså ut med kanskje 40.000 kroner. Dette slipper du hvis du velger boligalarm som heller varsler deg direkte på mobil. Da eier du også utstyret selv.

Innbrudd er gjerne unnagjort på 5 minutter, en vekter fra et vaktselskap rekker neppe frem i tide og har heller ingen politimyndighet.

Dersom du heller velger en FG-godkjent boligalarm fra Alarm1 - vil du umiddelbart bli varslet på din egen mobiltelefon. Du får i tillegg en SMS som forteller om det er innbrudd eller brann - og i tillegg hvor alarmen har blitt utløst.

Har du kameradetektor, får du også bilder på e-post. Da er det bare å sette kursen hjem - eller ringe nærmeste nabo for å be de observere for deg. Er det et bekreftet innbrudd, er det bare å ringe politiet direkte. Det kan være langt mer effektivt enn å vente på en vekter som ikke kan gjøre noe.

Og kostnaden? Her betaler du kun et engangsbeløp for det utstyret du ønsker. Det er ingen abonnement eller faste kostnader - dette er en engangsavgift Og det beste av alt - alarmen er din!

Få rabatt i boligforsikringen

Ettersom dette er et FG-godkjent alarmanlegg - får du også opptil 800 kroner i rabatt pr år avhengig av ditt forsikringsselskap. Det vil si at du etter fem år faktisk kan "tjene" på anlegget - i motsetning til å betale over 20.000 kroner til et vaktselskap!

Klikk deg inn på siden "behov og montering" for ytterligere informasjon eller gå til vår nettbutikk.

 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn